Webloader siteleri kullanışlı olsalar bile cache olmadan hitli bir sitede gerçekten sıkıntılar çakar. Webloader cache sistemi ile uçacaksınız..
Sistem direk olarak Webloader sistem kullanan video sitelerini CPU limit aşımından kurtarmak ve siteyi hızlandırmak içindir. İlgili alanalrımız ise;
Gerekli detaylar scriptinizin optimize durumuna göre verilecektir. Özellikle çok yüksek hitli hostgator kullanıcıları bu sistem ile suspend olayından kurtulacaklardır.
Tavsiye edilen minimum hit 25K ve üzeri siteler olacaktır. Diğerleri için cache olayı o kadar önemli değildir.
- Sistem artık kullanılmadığı için hizmetten kaldırılmıştır.
- Hitli sitelerinizin özel cache sistemi için bizimle ayrıca irtibata geçebilirsiniz.
bunu nerden nasıl bulacağız , alacagiz
Webloader sistemi kullanıyorsanız bizimle irtibata geçerseniz yardımcı oluruz. İletişim sayfamızdan formu doldurun veya mail ile ulaşın.
Zamanında Kemal Hocama bu uygulamayı siteme uyarlatmıştım. Sitemin tekil hitleri 100K üzerindeydi ve hostingte en ufak bir sorun yaşamıyordum. Daha önce sürekli CPU olayından dolayı suspend yiyordum. İnşallah hocam bu uygulamayı diğer PHP sistemler içinde yaparsınız.